Pacor made to match

Gedreven, klaarstaan voor de klant, betrouwbaar, makkelijk te bereiken. Zomaar wat opmerkingen van onze klanten. Dat gaat over de samenwerking.

De tassen? Ja, daar is men ook over te spreken, met name de prijs/kwaliteit-verhouding. Mooie en innovatieve oplossingen voor soms complexe vraagstukken. Denk aan bijvoorbeeld militaire of medische tassen. Tassen die zomaar het verschil kunnen maken tussen leven en dood. Als het erop aankomt kan zo’n tas maar beter Made to Match zijn. Ook dat is PACOR.

Erwin over pacor

Erwin Rhijnsburger werkt bij Mediscore, een groothandel in medische artikelen. Samen met het team van PACOR ontwerpt Erwin medische tassen die eerst als tastbare samples gepresenteerd worden ter goedkeuring. Van kleine maatwerk first aid kits tot grote custom made rugtassen.

Erwin: “PACOR staat altijd voor mij klaar. Gedreven, betrouwbaar en altijd makkelijk te bereiken. Wat PACOR belooft, doen ze dat snel en efficiënt”

PACOR past ontwerp en materialen net zolang aan totdat Erwin helemaal  tevreden is. Na akkoord op de samples, offerte en planning produceert en levert PACOR de orders op locatie. Want creativiteit, om precies te zijn co-creation, kenmerkt elk ontwerpproces voor Erwin en ieder andere klant. PACOR is altijd Made to Match.

Hoe dat in de dagelijkse praktijk werkt? Erwin heeft bijvoorbeeld een idee voor een custom made tas voor Defensie, en gaat dan samen met het PACOR-team aan de slag. Maar meestal werkt Erwin rechtstreeks met Robert Klerk, de oprichter van PACOR. Met de jaren is hun samenwerking niet alleen hechter, maar ook persoonlijker geworden.

De ervaringen met PACOR zijn dus overwegend positief. Hier en daar hebben ze wel wat tegenslagen gehad.

Erwin: “Soms komt een tas net niet goed van de band. PACOR acteert in dat soort situaties snel en accuraat. Ze komen snel met een passende oplossing. Ze denken echt met je mee. Ik ben zeer tevreden met de snelheid van PACOR.”

Het zijn de originele details en mooie oplossingen waaraan je de liefde voor het vak en de producten van PACOR herkent. Het altijd zoeken naar de juiste materialen, texturen & kleuren. Doorgaan totdat samples exact matchen bij de wensen van de klant. Erwin sluit af: “En dat voor een scherpe prijs. Wat wil je als klant nog meer.”