Pacor made to match

Uitwisseling van expertise. Delen van kennis van trends en materialen. Respect en vertrouwen. Het creatieve proces van PACOR en haar klanten is het resultaat van kundigheid, persoonlijke chemie en samenwerking.

Zo worden klantwensen vertaald in handgemaakte samples. Een tastbare, beproefde en bewezen werkwijze gebaseerd op goede communicatie. Dat maakt de tassen van PACOR altijd Made to Match.

Yvonne over pacor

Yvonne de Wit van MARVON werkte in 2011 nog in loondienst bij een golfbaan. Originele golfprijzen zoeken voor de toernooi-winnaars vond ze het allerleukste om te doen. Het moment dat Yvonne ontdekte dat ook het bedrijfsleven behoefte had aan bijzondere relatiegeschenken en kerstpakketten, besloot Von (Yvonne) de sprong in het diepe te wagen.

Yvonne: “Ik heb ondernemersbloed, het zit in mijn genen”. Ze begon met geschenkenzaak MARVON (echtgenoot Mario leende haar de 3 eerste letters van zijn voornaam). Haar passie voor bijzondere cadeaus werd alleen maar groter.

Bij de zoektocht naar originele geschenken was een ontmoeting met Robert Klerk onvermijdelijk. Bij de eerste de beste vakbeurs kwamen ze elkaar al tegen. De PACOR GIFT BAGS waren toen al anders dan standaard. Yvonne: “We hadden meteen een klik, hetzelfde gevoel voor humor en een gelijke passie voor het vak”.

De bekende PTT Post-tassen van PACOR verkochten heel goed. Zo begon een fijne samenwerking. Samen met de medewerkers van PACOR is Yvonne gaan sparren. Hier kwamen heel veel goede ideeën uit.

“Het fijne is dat PACOR die ideeën niet alleen snapt maar ook kan vertalen in concrete custom-made producten. Innovatieve en nieuwe producten zoals weekendtassen, werktassen maar zelfs ook leren BBQ schorten. Anders dan doorsnee, geschenken met de ‘Wow’-factor.”

Yvonne wordt enthousiast: “Neem nou bijvoorbeeld onze eigen lederen reistassen met de M van Marvon. Helemaal Made to Match voor ons. Dat is de creatieve kracht van PACOR. Men is gedreven, enthousiast en snel. En altijd bereikbaar, een appje of een belletje, ze staan altijd voor ons klaar. Professioneel en zakelijk, maar ook open, eerlijk en menselijk. Dat is Robert en dat is PACOR.”

Nice to meet you

Contact us
Design bags
Gift bags
Quality belts