Pacor made to match

“Als het nodig is, dan is PACOR er.” Schoenmaker Bas Geurts kiest niet alleen voor de riemen van PACOR vanwege de hoge kwaliteit en de scherpe prijzen. Goede samenwerking staat voorop.

Robert Klerk en Wilbert Vos (Riemen adviseur bij Pacor) weten exact wat er speelt in de branche en modeland Italië. Daarom passen de riemen van PACOR altijd perfect bij de trendy schoenenmode. Ook dat is Made to Match.

Bas over pacor

Bas Geurts van Schoenmakerij Bas uit Boxtel kreeg zo’n 10 jaar geleden Robert Klerk over de vloer. Dat was geen toeval want Bas was indertijd op zoek naar mooie riemen. Het bleek het begin van een fijne zakelijke en persoonlijke relatie met PACOR. Bas: “We bleven bestellen en als PACOR een vraagstuk heeft bij het Made to Match maken van riemen helpen wij met het inkleuren. Een fijne samenwerking gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen”. Dat PACOR een enorme voorraad heeft van meer dan 10.000 in Italië geproduceerde riemen is ook niet verkeerd. Stuk voor stuk verstelbaar en netjes afgewerkt.

Over leer, kleuren en maatwerk kan Bas Geurts graag en veel vertellen. Bas weet waar hij het over heeft. Want naast een gedegen opleiding werkte hij twee jaar lang bij het gerenommeerde, high-end schoenenmerk Santoni. Handmade schoenen die al gauw een paar duizend euro kunnen kosten. Wie op dat niveau kan meekomen heeft heel wat in zijn mars.

 

Kwaliteit en creativiteit zijn de voornaamste kenmerken die schoenmaker Bas en Robert Klerk in elkaar herkennen en dat ze beiden uit de schoenen en lederwaren branche komen helpt ook. Beide zijn perfectionisten en het respect is wederzijds. De samenwerking tussen deze bedrijven is solide en men levert samen aan derden.

Bas: “Als je één riem nodig hebt of een hele collectie, levert PACOR keer op keer topkwaliteit. Dat is vooral de kracht van Robert. Die heeft ontzettend veel kennis, weet wat er is en wat hij moet doen.” Dat snel kunnen schakelen in combinatie met ontzettend veel kennis en ervaring maakt PACOR uniek op landelijk niveau. Bas tot slot: “Met zijn team heeft Robert Klerk met klein denken en groot acteren een mooi Made to Match bedrijf neergezet dat nu met nieuw elan klaar is voor de toekomst.”

Robert over Pacor

Robert Klerk, directeur van PACOR. “Het lederwaren vak is eigenlijk een familietraditie. Opa was gediplomeerd schoenmaker en handelde daarnaast ook een beetje in schoenen. Mijn vader, was ook schoenmaker, gespecialiseerd in maatwerk. De passie voor lederwaren, maatwerk en handel zit bij mij dus letterlijk in de genen”. Robert werd uiteindelijk na een loopbaan bij RUBO, eigenaar van PACOR.

Creativiteit vormt nog steeds het DNA van PACOR. PACOR onderscheidt zich van andere spelers in deze markt door voor elke opdrachtgever, keer op keer, echt maatwerk riemen (en tassen) te leveren. Made to Match noemen we dat.

Dat maatwerk op het gebied van riemen vertaalt zich bij PACOR Made to Match in het zoeken en vinden van de juiste materialen, structuren, kleuren en prints. Lederwaren, stoffen en alternatieve materialen die matchen bij de uniformen van bijvoorbeeld KLM, NS of bij de nieuwe schoenencollectie van Van Lier.

Naast maatwerk zijn snelheid en trends bepalend voor de riemen van PACOR. Zo heeft PACOR niet alleen 10.000 riemen op voorraad, de collectie wordt 2x per jaar vernieuwd en de nieuwste lederwaren trends zoals slangenprints zitten in de collectie.